Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Slik tar du vare på knivene

Gode tips som gjør at knivene dine lever lenge!


Vi ønsker at du skal ha glede av knivene dine i mange år og gir deg derfor noen råd på veien. 

Oppbevaring

Oppbevar knivene enten i knivblokk, på magnetlist eller annen innredning som gjør at de ikke gnisser mot andre kniver eller redskaper.

Renhold

Kniver bør vaskes for hånd med en gang den er brukt. Blir den liggende for lenge kan syrene fra maten både skape rust og skjolder på knivbladet.

Sliping

En kniv bør slipes regelmessig for å opprettholde skarpheten.

Bruk

Bruk kniven til riktig bruksområde. Ikke alle kniver er å bruke til hard, frossen mat eller å filetere fisk. Spør gjerne i butikken om hvilken kniv som passer til hva om du er usikker.

 

HER ser du hele knivsortimentet vårt.

Tilbake