Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
Ute etter julegaver? Sjekk våre 15 beste tips for julen 2021

Ute etter julegaver? Sjekk våre 15 beste tips for julen 2021

Usikker på hva du skal gi til alle på gavelista i år? Da finner du kanskje noen ideer her. Vi har nemlig samlet våre 15 beste julegavetips basert på kundenes favoritter. I tillegg har vi krydret med et par julenyheter. Ta en titt!

Heldigvis er det alltid noen som kommer med konkrete julegaveønsker. Men så var det de som kvier seg for å skrive liste, åkkesom. I stedet for å gi noe som blir lagt lengst bak i skapet, velg en gave fra lista med populære julegaver fra Kitch’n. Ikke bare vil gaven gå rett hjem, alt på lista er også stemplet med skikkelig god kvalitet.


1. Glass fra Holmegaard med årets nye juledesign – 2 stk.

Pakk inn julens koseligste gløgg-krus til en god venn. Det gjenkjennbare designet «Jul» fra Holmegaard har mange et kjært forhold til. Kanskje det kan bli en tradisjon å gi bort to hotdrink-glass med nytt Homegaard-design hvert år?

Vil du se mer fra Holmegaard? Sjekk ut hele juleserien


 

2. Stor støpejernsgryte fra Sabor (6 l)

Hvem kjenner du som er den fødte vert eller vertinne? Men mangler den ene gryta som er stor nok til å koke mat til alle gjestene? Denne støpejernsgryta fra Sabor rommer nok mat til at 8–10 personer blir gode og mette. Perfekt gave til kokken! Velger du julerød gryte i julegave, eller går du heller for en av de andre fargene?

Se fargene du kan velge mellom3. Kaffekrus med julenostalgi – 2 stk.

Det fredelige, harmoniske designet «Julemorgen» smitter fort over på den som nyter noe varmt fra kruset. Kjøp en pakke med to nydelige krus, så kan hun eller han dele juleminner sammen med en venn. 

Vil du se hele serien? Ta en titt på alle delene som tilhører vakre «Julemorgen»4. Halvor Bakkes mystiske servise «Noir»

Det sorte porselenet «Noir» fremhever maten på en helt unik måte. Maten får lov til å spille hovedrollen, og slipper å kjempe mot mønster og dekorer. Hvem på gavelista trekkes mest mot Halvor Bakkes fantastiske design? 

Få oversikt over servisedelene og priser på Noir-serviset 5. Bestselgende stekepannesett fra Tefal

Hvem på gavelista trenger nye stekepanner i skapet? I dette stekepannesettet fra Tefal får du to stekepanner på 24 og 28 cm. Den som åpner gaven kommer til å sette ekstra stor pris på at håndtaket kan trykkes av, som gjør at stekepannen kan settes inn i ovnen. Uten håndtak får den også plass i oppvaskkummen og gjør jobben med børsten langt lettere. 

Finn ut mer om hvorfor stekepannesettet «Ingenio» er så populært6. Sontell barsett 3 deler kobber og gull

Hvem drømmer vel ikke om å mikse drinker med et skinnende barsett i gull eller kobber? Vi ser at mange Kitch’n-kunder har falt for det stilfulle settet, i alle fall. Om du har en ivrig bartender på gavelista, er dette en selvskreven julegave. NB! Vær forberedt på at bartenderen sporenstreks forlater gaveåpninga for å hente isbiter og cocktail-glass.

Sjekk ut alle barsettene fra Sontell7. Eksklusive vinglass fra Zwiesel 

Hvem kjenner du som er mer enn middels opptatt av vin? Inntil nylig var ikke disse glassene å få kjøpt til private hjem. Kun gjester i fornemme barer og spisesteder fikk nyte vin fra Zwiesel-glass. Nå, derimot, kan du gi bort vinglassene spesielt designet for bordeaux, rioja, chardonnay eller riesling. Finn ut hvilken vindrue som er gaveåpnerens klare favoritt, eller kjøp et allround-glass for å være på den sikre siden.

Bli kjent med glassene fra serien «Enoteca» fra Zwiesel8. Ankarsrum kjøkkenmaskin i ny farge

Har du en bakeglad mann eller fru som fortjener årets hederspris – og årets beste julegave? Er det noe som skiller seg ut som Kitch’n-kunders gaveønske nummer 1, er det denne kjøkkenmaskinen fra Ankarsrum. Sterkere, stødigere og mer utholdende kjøkkenassistent skal du lete lenge etter. Vi har nok ryggen godt dekket når vi påstår at Ankarsrum er alle hobbybakeres store drøm.

Finn ut mer om kjøkkenmaskinen fra Ankarsrum9. Nyhet! Kjele og traktørpanne i sort og kobber

Den nye serien av kjeler og traktørpanner fra Vargen & Thor ble tatt imot med stor begeistring fra kundene våre. Hvis du kjenner noen som blir litt lykkeligere av vakkert design – sjekk ut disse kjelene og traktørpannene som helt klart skiller seg ut i mengden. Gled dem med nye koke- og stekeassistenter med et helt unikt, hamret design på utsiden – og høy kvalitet på innsiden.

Sjekk ut grytene og pannene i sort og kobber fra Vargen & Thor10. Pakke med smarte oppbevaringsbokser fra Joseph Joseph – 5 stk.

Har du noen på gavelista som kunne trengt lufttette bokser å fryse ned middagsmat i? Som kanskje også har litt dårlig med plass i skapene? De 5 oppbevaringsboksene fra Joseph Joseph kan stables oppi hverandre og tar ikke mer plass enn den største boksen. Kjekt, eller hva? 

Sjekk ut flere smarte oppbevaringsløsninger fra Joseph Joseph11. Kvalitetskniver fra Victorinox

Victorinox er kjent for de sylskarpe knivene sine med komfortable håndtak. Den populære Fibrox-serien består av santokukniv, kokkekniv, brødkniv og grønnsakskniv. En skarp kniv under treet er langt bedre enn 10 sløve i skuffen.

Finn ut mer om Fibrox-serien12. Formstøpt «Diamond» stekepanne fra Woll

Lagt merke til at stekepannen til svigermor, venninna eller lillebror begynner å bli sliten? Kom dem i forkjøpet og gi denne robuste stekepannen som kommer til å steke biff og panert fisk i årevis. Det som skiller Woll sine stekepanner fra mange andre, nemlig, er at de formstøper stekepannene. Det gir en solid panne uten luftbobler, som gjør at det skal mye mer til for at den skal få temperatursjokk.

Bli kjent med hele Woll-serien13. Snapsglass i lekent design

Snapsglassene fra Lyngby Glas kommer i en pakke med 6 ulike design. De munnblåste stettglassene i kongeblått gir liv og lekenhet til bordet. Har du en på gavelista som setter pris på god stemning ved bordet? Dette er gaven som passer den livlige!14. Vannkoker og brødrister fra evigpopulære Smeg

Med 50-tallsdesign på benken blir kjøkkenet plutselig kult. Brødristeren og vannkokeren fra Smeg uttrykker eksklusivitet og understreker estetisk sans. Gi en gave som garantert blir satt pris på – enten det er far, søster, kompis eller kjæresten som pakker opp.

Sjekk ut Smeg brødrister og vannkoker15. Sjøstrand espressomaskin med komposterbare kapsler

Hvem fortjener dette lille underverket av en kaffemaskin? Ikke bare er Sjøstrand espressomaskin pen å se på, det ligger også fornuftige tanker om bærekraft bak det flotte ytre. De ønsker å ta fullt ansvar for enhver påvirkning bedriften måtte ha på samfunnet og miljøet. Det liker dagens unge og voksne kaffedrikkere. Hvordan gjøre gaven komplett? Kjøp med økologisk Fairtrade-kaffe i kapsler laget av plantefiber. 

Velg fra Sjøstrands egenutviklede kaffeserieFikk du strøket noen navn på julegavelista nå? Trenger du flere gaveideer, bla gjennom årets julekatalog.

Tilbake

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.