Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Juli: Grillet makrell-taco

Publisert fredag 30.juni 2017


Grillet makrell-taco med coleslaw og lime


Fremgangsmåte


Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne.

Hold dem varme i aluminiumsfolie.

Skjær bort ben på makrellfileter og del hver filet i to på langs.

Krydre med tacokrydder og pensle lett med olje.

Legg på grillen med noen skiver sitron. Grill til kjøttet flaker seg når du trykker på fileten.

Legg en stripe guacamolekrem i midten på hver tortilla, en bit fisk, coleslaw og grovhakket persille på toppen.

Del limen i båter og server ved siden av. 

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus - 

Ingredienser

4


  • 8 mais- eller hvetetortillas
  • 2 hele makrell eller 4 fileter
  • 1 sitron
  • 2 ss adobo tacokrydder
  • 1 porsjon coleslaw
  • 8 ss guacamolekrem
  • 2 lime
  • persille

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Le Creuset, stekepanne 28cm cerise

    Le Creuset, stekepanne 28cm cerise

    Kr 1 599,-

    Kjøp
  • OXO, 3-i-1 avocadodeler

    OXO, 3-i-1 avocadodeler

    Kr 119,-

    Kjøp
  • Victorinox, fiskefiletkniv fleksibel

    Victorinox, fiskefiletkniv fleksibel

    Kr 565,-

    Kjøp