Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Juni: Fetaburger

Publisert torsdag 01.juni 2017


Saftig fetaburger med urter og sitron


Fremgangsmåte


Arbeid salt og grovkvernet pepper, sennep, persille og den finkuttede løken inn i karbonadedeigen så du får en jevn og fin deig. La deigen hvile litt før du griller, slik at smakene får satt seg ordentlig.

 

Del deigen i 4 og legg biter av fetaost inni. Press emnene flate til burgere. Jo tynnere burger, jo kortere tid tar den å steke.

 

Grill burgerne på begge sider på den delen av grillen med høy varme, så de får en fin stekeskorpe. Flytt dem deretter over i hvilesonen, hvor de stekes ferdig i 3–5 minutter, alt etter hvor tynne burgerne er, og hvor godt stekt du vil ha dem.

 

Ingredienser

4


  • 800g lammedeig
  • 1 ts salt
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss persille
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stk sjalottløk
  • 100g fetaost

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Global, GS-5 grønnsakskniv 14cm

    Global, GS-5 grønnsakskniv 14cm

    Kr 869,-

    Kjøp
  • Le Creuset, grillpanne cerise  26cm

    Le Creuset, grillpanne cerise 26cm

    Kr 1 359,-

    Kjøp
  • Rosendahl, ovnfast fat medium

    Rosendahl, ovnfast fat medium

    Kr 229,-

    Kjøp
  • Rosti Mepal, margrethe bolle 3l hvit

    Rosti Mepal, margrethe bolle 3l hvit

    Kr 239,-

    Kjøp