Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Mars: Krydret kyllinggryte

Publisert onsdag 08.mars 2017


Test ut denne gode kyllinggryten med fersken og masse gode krydder!


Fremgangsmåte


Skyll risen godt og ha den i en middels stor gryte med vann, slik at det dekker 1 cm over risen. Kok opp, deretter skru ned varmen og la den trekke ferdig med lokk.

 

Kutt løk, kyllingbryst og paprika i biter. Fres i den store gryten med litt olje.

 

Ha alle ingrediensene til gul curry paste i en blender med litt av fløten (slik at alt går rundt). Kjør til fin masse og tilsett i den store gryten med kylling. Fres litt, tilsett resten av fløten, vann og buljong.

 

Hell laken av ferkenene, skjær dem opp grovt og tilsett gryten. Bland maisenna med gaffel i et glass med litt kaldt vann og rør inn i gryten. Kok opp og smak til med salt og pepper.

 

Server gjerne med lime og koriander.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus - 

Ingredienser

4


  • 2 kyllingbryst med skinn
  • 2 løk
  • 1 paprika

 

Gul curry:

  • ½ sitrongress
  • 1 gul chili
  • 2 sjalottløk
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 ts koriander
  • 1 ts spisskummin
  • 1 ts gurkemeie
  • 2 ss brunt sukker
  • 1 lime
  • 1 ss ketchup
  • 1 ss fiskesaus (event. soyasaus)

 

  • 3 dl fløte
  • 2 dl vann
  • 1 kylling- el. grønnsaksbuljong terning

 

  • 4 halve hermetiske fersken
  • 2 ss maisenna

 

  • 300 g ris
  • vann

 

  • lime og koriander til servering (kan sløyfes)

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Fiskars, FF+ grønnsakskniv

    Fiskars, FF+ grønnsakskniv

    Kr 269,-

    Utsolgt i nettbutikk
  • Global, G-2 kokkekniv 20cm

    Global, G-2 kokkekniv 20cm

    Kr 1 099,-

    Kjøp
  • Le Creuset, rund gryte 4,2l creme

    Le Creuset, rund gryte 4,2l creme

    Kr 2 199,-

    Kjøp
  • Modern House, bøk sleiv med hull

    Modern House, bøk sleiv med hull

    Kr 49,-

    Kjøp