Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Adobo kylling-taco

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Puffet adobo kylling-taco med bifftomater


Fremgangsmåte


Friter lefsene og legg dem bøyd som halv- ma°ner over pa° papir for a° renne av seg. Serveres umiddelbart sammen med kyllingen. Ferdig kjøpte lefser kan ogsa° friteres til de puffer opp litt.

 

Kutt kyllingbrystet i sma° terninger og vend inn krydderet. Varm opp godt med matolje i en panne og tilsett kyllingterningene. Stek dem pa° høy varme i ca. 3 min og vend inn grovhakket persille og limejuice na°r det er ferdig stekt.

 

Kutt tomatene i skiver og legg en skive langs kanten pa° tacoen, kjøttet nederst og topp med tzatziki, løk og noen striper grønn salsa. 

Ingredienser

4


  • 8 puffede tortillalefser
  • 2 kyllingbryst
  • 2 ss adobo tacokrydder
  • 1 bunt persille
  • 1 lime (juice)
  • 1 1/2 dl tzatziki
  • 2 bifftomater
  • 1/2 grovhakket løk
  • 1/2 dl grønn salsa

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften