Adobo lamme-taco
Adobo lamme-taco med tzatziki, koriander- og løksalsa
Ingredienser
- 12 mais- eller hvetetortillas
- 500g lammesteik eller -ribbe
- 4 ss adobo tacokrydder
- 1 porsjon tzatziki
- 1 porsjon koriander- og løksalsa
- 6 ss gul salsa
Fremgangsmåte
Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne.
Hold dem varme i aluminiumsfolie.
Krydre lammekjøttet og – hvis du bruker ribbevarianten – rull denne sammen. Brun
kjøttet i en panne med litt matolje og stek det ferdig på 180 °C i ovnen til det har en
kjernetemperatur på 60 °C. La kjøttet hvile i 20 min og skjær i tynne skiver.
Ha kjøttet i bunnen av lefsen, deretter litt gul salsa, tzatziki og koriander- og løksalsa på
toppen.
- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -