Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Adobo lamme-taco

Adobo lamme-taco med tzatziki, koriander- og løksalsa


Ingredienser

  • 12 mais- eller hvetetortillas
  • 500g lammesteik eller -ribbe
  • 4 ss adobo tacokrydder
  • 1 porsjon tzatziki
  • 1 porsjon koriander- og løksalsa
  • 6 ss gul salsa

Fremgangsmåte

Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne.
Hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Krydre lammekjøttet og – hvis du bruker ribbevarianten – rull denne sammen. Brun
kjøttet i en panne med litt matolje og stek det ferdig på 180 °C i ovnen til det har en
kjernetemperatur på 60 °C. La kjøttet hvile i 20 min og skjær i tynne skiver.

 

Ha kjøttet i bunnen av lefsen, deretter litt gul salsa, tzatziki og koriander- og løksalsa på
toppen.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.