Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Adobo lamme-taco
Adobo lamme-taco

Adobo lamme-taco

Publisert torsdag 12.mai 2016


Adobo lamme-taco med tzatziki, koriander- og løksalsa


Fremgangsmåte


Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne.
Hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Krydre lammekjøttet og – hvis du bruker ribbevarianten – rull denne sammen. Brun
kjøttet i en panne med litt matolje og stek det ferdig på 180 °C i ovnen til det har en
kjernetemperatur på 60 °C. La kjøttet hvile i 20 min og skjær i tynne skiver.

 

Ha kjøttet i bunnen av lefsen, deretter litt gul salsa, tzatziki og koriander- og løksalsa på
toppen.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 12 mais- eller hvetetortillas
  • 500g lammesteik eller -ribbe
  • 4 ss adobo tacokrydder
  • 1 porsjon tzatziki
  • 1 porsjon koriander- og løksalsa
  • 6 ss gul salsa

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?