Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Ande-taco

Publisert torsdag 12.mai 2016


Ande-taco med koriander, salsa tres chiles og grønn salsa


Fremgangsmåte


Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne.
Hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Kjøp ferdig andeconfit, eller salt et andelår i 1 time med havsalt. Skyll av saltet og kok
i andefett eller matolje på lav varme til kjøttet løsner fra bena (etter ca. 2 timer). Riv så
kjøttet opp etter trevlene i små biter.

 

Lag salsa tres chiles og grønn salsa. Stek andekjøttet i litt matolje til det blir litt sprøtt og
tilsett salsa tres chiles. Server kjøttet i lefsene med litt grønn salsa og koriander på toppen.
Pynt med limebåt.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

4


  • 12 mais- eller hvetetortillas
  • 2 andelår
  • havsalt og matolje
  • 4 ss salsa tres chiles
  • 1 dl grønn salsa
  • 1 ss grovhakket koriander
  • lime i båter

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften