Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Ande-taco

Ande-taco med koriander, salsa tres chiles og grønn salsa


Ingredienser

  • 12 mais- eller hvetetortillas
  • 2 andelår
  • havsalt og matolje
  • 4 ss salsa tres chiles
  • 1 dl grønn salsa
  • 1 ss grovhakket koriander
  • lime i båter

Fremgangsmåte

Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne.
Hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Kjøp ferdig andeconfit, eller salt et andelår i 1 time med havsalt. Skyll av saltet og kok
i andefett eller matolje på lav varme til kjøttet løsner fra bena (etter ca. 2 timer). Riv så
kjøttet opp etter trevlene i små biter.

 

Lag salsa tres chiles og grønn salsa. Stek andekjøttet i litt matolje til det blir litt sprøtt og
tilsett salsa tres chiles. Server kjøttet i lefsene med litt grønn salsa og koriander på toppen.
Pynt med limebåt.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.