Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Ande-taco
Ande-taco

Ande-taco

Publisert torsdag 12.mai 2016


Ande-taco med koriander, salsa tres chiles og grønn salsa


Fremgangsmåte


Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne.
Hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Kjøp ferdig andeconfit, eller salt et andelår i 1 time med havsalt. Skyll av saltet og kok
i andefett eller matolje på lav varme til kjøttet løsner fra bena (etter ca. 2 timer). Riv så
kjøttet opp etter trevlene i små biter.

 

Lag salsa tres chiles og grønn salsa. Stek andekjøttet i litt matolje til det blir litt sprøtt og
tilsett salsa tres chiles. Server kjøttet i lefsene med litt grønn salsa og koriander på toppen.
Pynt med limebåt.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 12 mais- eller hvetetortillas
  • 2 andelår
  • havsalt og matolje
  • 4 ss salsa tres chiles
  • 1 dl grønn salsa
  • 1 ss grovhakket koriander
  • lime i båter

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?