Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Asiatisk svine-wrap
Asiatisk svine-wrap

Asiatisk svine-wrap

Publisert torsdag 12.mai 2016


Asiatisk svine-wrap med ananas og vårløk


Fremgangsmåte


Bak tortillalefser eller kjøp ferdige lefser som du vender i en varm, tørr panne.

 

Stek svinekjøttet i en stekepanne og tilsett Asian BarbieKu-saus mot slutten av stekingen,
smak til med salt og pepper.

 

Kutt ananas, vårløk og koriander, og lag grønn salsa som i separat oppskrift. Fordel
kjøttet og grønnsakene midt på lefsene og legg striper med grønn salsa over. Rull lefsen
hardt sammen til en pølse og server.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

2


  • 4 mais- eller hvetetortilla
 
  • 400g strimlet svinkjøtt eller svinekjøttdeig
  • 1/2 dl Asian BBQ-saus
 
  • 1/2 ananas i staver
  • 2 vårløk finsnittet
  • liten bunt grovhakket koriander
  • 8 ss grønn salsa

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?