Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Asiatisk kyllingpakke
Asiatisk kyllingpakke

Asiatisk kyllingpakke

Publisert torsdag 12.mai 2016


med søtpotet, soyasaus og lime


Fremgangsmåte


Legg fire store doble flak med aluminiumsfolie utover benken og bøy opp til små båter. Ha littmatolje i bunnen av hver.


Skrell og skjær søtpotet, pastinakk og sellerirot i 1–2 mm tynne skiver (helst på
mandolin). Krydre med salt og pepper og vend i matolje i en stor bolle. Legg kyllingbrystet
i midten av hver folie og sett skivene med potet og pastinakk rundt brystet. Bland alle
ingrediensene til marinaden (fjern frø fra chili) og kjør fint i stavmikser. Hell marinaden over
kyllingbrystene. Sett åpne pakker inn i ovnen på 200 °C i 15 minutter.


Les en avis eller start å forberede morgendagens middag.


Ta pakkene ut av ovnen.


Dryss litt fersk koriander over ved servering.

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 4 kyllingbryst med skinn
  • 2 søtpoteter
  • 1 pastinakk
  • 1 liten sellerirot


Marinade:

  • 2 rød chili
  • 1 bit ingefær, tommelstor
  • 2 fedd hvitløk
  • ½ sitrongress
  • ½ dl soyasaus
  • ½ dl matolje
  • 2 lime
  • 1 liten bunt fersk koriander (spar litt til pynt)

Forberedelser


Finn frem:

ingredienser
  • stekeovn – sett på 200 °C med en rist midt i ovnen
  • aluminiumsfolie
  • stor arbeidsbolle
  • høy smal arbeidsbolle
  • stavmikser

 


Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?