Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Asiatisk kyllingpakke

Publisert torsdag 12.mai 2016


med søtpotet, soyasaus og lime


Fremgangsmåte


Legg fire store doble flak med aluminiumsfolie utover benken og bøy opp til små båter. Ha littmatolje i bunnen av hver.


Skrell og skjær søtpotet, pastinakk og sellerirot i 1–2 mm tynne skiver (helst på
mandolin). Krydre med salt og pepper og vend i matolje i en stor bolle. Legg kyllingbrystet
i midten av hver folie og sett skivene med potet og pastinakk rundt brystet. Bland alle
ingrediensene til marinaden (fjern frø fra chili) og kjør fint i stavmikser. Hell marinaden over
kyllingbrystene. Sett åpne pakker inn i ovnen på 200 °C i 15 minutter.


Les en avis eller start å forberede morgendagens middag.


Ta pakkene ut av ovnen.


Dryss litt fersk koriander over ved servering.

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 4 kyllingbryst med skinn
  • 2 søtpoteter
  • 1 pastinakk
  • 1 liten sellerirot


Marinade:

  • 2 rød chili
  • 1 bit ingefær, tommelstor
  • 2 fedd hvitløk
  • ½ sitrongress
  • ½ dl soyasaus
  • ½ dl matolje
  • 2 lime
  • 1 liten bunt fersk koriander (spar litt til pynt)

Forberedelser


Finn frem:

ingredienser
  • stekeovn – sett på 200 °C med en rist midt i ovnen
  • aluminiumsfolie
  • stor arbeidsbolle
  • høy smal arbeidsbolle
  • stavmikser

 


Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Modern House, mandolin/grønnsakskutter k

    Modern House, mandolin/grønnsakskutter k

    Kampanjeslutt: 23.06.2018

    Veil.pris 499,-

    Kr 249,-

    Kjøp
  • Rosti Mepal, margrethe bolle 5l nordic b

    Rosti Mepal, margrethe bolle 5l nordic b

    Kampanjeslutt: 23.06.2018

    Veil.pris 319,-

    Kr 223,-

    Kjøp
  • SMEG, stavmikser L29 pastellblå

    SMEG, stavmikser L29 pastellblå

    Kampanjeslutt: 23.06.2018

    Veil.pris 1 895,-

    Kr 1 421,-

    Kjøp