Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
500,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Bakt gazpacho-suppe med reker

Publisert mandag 16.mai 2016



Fremgangsmåte


Skrell og grovkutt løk, hvitløk, paprika, tomater og chili uten frø. Ha alt på et stekebrett. Dryss over sukker, olivenolje, litt salt og pepper. Bak i ovnen på 200 grader i 15 minutter.

 

Skjær ciabatta nesten gjennom i skiver. Knus hele fedd av hvitløk med skall og bland med smør og fersk timian i en bolle. Dytt blandingen inn i kuttene på ciabatta og bak i ovnen sammen med grønnsakene i 12 minutter.

 

Kutt agurk i terninger og oliven i skiver. Bland sammen med reker og litt olivenolje, og ha som garnityr til suppen.

 

Ha alle de bakte grønnsakene over i en blender og kjør til fin suppe. Smak til med rødvinseddik, salt, pepper og litt olivenolje.

 

Server suppen lun med deilig hvitløkciabatta.

 

 -Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.no

Ingredienser

4


  • 2 løk
  • 4 fedd hvitløk min 2 rød paprika
  • 250 g tomater
  • 2 rød chili
  • 2 ss sukker
  • 1⁄2 dl olivenolje 
 
  • 4 ss rødvinseddik

Garnityr:

  • 150 g reker
  • 1⁄2 agurk
  • 100 g sorte oliven
  • olivenolje 
  • 4 halvstekte ciabatta el. en baguette
  • 1 hvitløk
  • 100 g smør, kaldt
  • fersk timian

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • stekeovn - sett på 200 grader og varmluft
  • 2 stekebrett
  • liten arbeidsbolle
  • blender

Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Klubbpris
    Victorinox, brødkniv

    Victorinox, brødkniv

    Kampanjeslutt: 16.12.2018

    VEIL. PRIS 629,-

    Kr 314,-

    Kjøp
  • Victorinox, grønnsakskniv glatt

    Victorinox, grønnsakskniv glatt

    Kr 115,-

    Kjøp