Bakt kyllingbryst med tomatpesto
Smaken av pesto gjør det enkelt å imponere!
Ingredienser
- Kyllingbryst
- Tomatpesto
- Parmesan
Fremgangsmåte
- Dekk kyllingbryst med Tomatpesto og riv over et lag med parmesan.
- Legg kyllingen i en ildfast form og bak i stekeovnen på 175 ° C i ca 20 minutter.
Nydelige smaker til et fantastisk måltid.
TIPS! Spennende smaker av pesto gjør det enkelt å imponere. Tomat pesto med parmesan er rik på smak og kan brukes som pizzasaus, på foccacia eller blandes med ferdig kokt pasta. Bakt Paprika pesto er nydelig til stekt kjøtt og poteter. Steinsopp pesto er en smaksfavoritt og passer til absolutt alt.
Oppskriften har vi fått fra Cemo Gourmet by Trond Moi.
Cemo By Trond Moi er en grillserie med produkter for sommer, grill og sommerhygge. Kverner med spennende krydderblandinger utviklet av Trond Moi med fristende smaker til sommermaten. Glass med deilige smaker av pesto, jam, chutney og honning, nydelig til kjøtt, fisk, dessert eller snacks. Trond har oppskrifter og tips i alle forpakningene.