Bakt nektarin med brun farin
Bakt nektarin med brun farin og crème fraiche
Ingredienser
- 2 nektariner el. 2 fersken
- 50 g smør
- 2 ss sukker
- 1⁄2 dl kremfløte
- 1⁄2 dl crème fraiche
- 2 ss brun farin
Forberedelser
Finn frem:
- ingredienser
- stekepanne – sett på høy varme
- stekeovn – sett på 180 °C
Fremgangsmåte
Del nektarinene i to, ta ut stein og dryss sukker på toppen. Ha smør i stekepannen og stek dem gylne med kjøttsiden ned i smøret. Sett stekepannen i ovnen og bak dem møre (fersken i 8 minutter og nektariner i 10–12 minutter). De kan også has rett på grillen pa° sommeren.
Visp kremfløte og crème fraiche stivt hver for seg med halvparten av sukkeret i hver del. Bland det så sammen og fordel i fire porsjonsskåler.
Legg varm nektarin/fersken på toppen av kremen og server.
Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-