Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Bakt nektarin med brun farin

Bakt nektarin med brun farin og crème fraiche


Ingredienser

  • 2 nektariner el. 2 fersken
  • 50 g smør
  • 2 ss sukker
 
  • 1⁄2 dl kremfløte
  • 1⁄2 dl crème fraiche
  • 2 ss brun farin 

Forberedelser

Finn frem:

  • ingredienser
  • stekepanne – sett på høy varme
  • stekeovn – sett på 180 °C 

 

Fremgangsmåte

Del nektarinene i to, ta ut stein og dryss sukker på toppen. Ha smør i stekepannen og stek dem gylne med kjøttsiden ned i smøret. Sett stekepannen i ovnen og bak dem møre (fersken i 8 minutter og nektariner i 10–12 minutter). De kan også has rett på grillen pa° sommeren.

 

Visp kremfløte og crème fraiche stivt hver for seg med halvparten av sukkeret i hver del. Bland det så sammen og fordel i fire porsjonsskåler.

 

Legg varm nektarin/fersken på toppen av kremen og server. 

 

Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.