Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
500,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Bakt nektarin med brun farin

Publisert mandag 16.mai 2016


Bakt nektarin med brun farin og crème fraiche


Fremgangsmåte


Del nektarinene i to, ta ut stein og dryss sukker på toppen. Ha smør i stekepannen og stek dem gylne med kjøttsiden ned i smøret. Sett stekepannen i ovnen og bak dem møre (fersken i 8 minutter og nektariner i 10–12 minutter). De kan også has rett på grillen pa° sommeren.

 

Visp kremfløte og crème fraiche stivt hver for seg med halvparten av sukkeret i hver del. Bland det så sammen og fordel i fire porsjonsskåler.

 

Legg varm nektarin/fersken på toppen av kremen og server. 

 

Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 2 nektariner el. 2 fersken
  • 50 g smør
  • 2 ss sukker
 
  • 1⁄2 dl kremfløte
  • 1⁄2 dl crème fraiche
  • 2 ss brun farin 

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • stekepanne – sett på høy varme
  • stekeovn – sett på 180 °C 

 


Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Rosendahl, grand cru rørebolle 2,4l

    Rosendahl, grand cru rørebolle 2,4l

    Kampanjeslutt: 31.12.2018

    Veil.pris 219,-

    Kr 87,-

    Utsolgt i nettbutikk
  • Victorinox, grønnsakskniv glatt

    Victorinox, grønnsakskniv glatt

    Kr 79,-

    Kjøp