Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Bakt nektarin med brun farin
Bakt nektarin med brun farin

Bakt nektarin med brun farin

Publisert mandag 16.mai 2016


Bakt nektarin med brun farin og crème fraiche


Fremgangsmåte


Del nektarinene i to, ta ut stein og dryss sukker på toppen. Ha smør i stekepannen og stek dem gylne med kjøttsiden ned i smøret. Sett stekepannen i ovnen og bak dem møre (fersken i 8 minutter og nektariner i 10–12 minutter). De kan også has rett på grillen pa° sommeren.

 

Visp kremfløte og crème fraiche stivt hver for seg med halvparten av sukkeret i hver del. Bland det så sammen og fordel i fire porsjonsskåler.

 

Legg varm nektarin/fersken på toppen av kremen og server. 

 

Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 2 nektariner el. 2 fersken
  • 50 g smør
  • 2 ss sukker
 
  • 1⁄2 dl kremfløte
  • 1⁄2 dl crème fraiche
  • 2 ss brun farin 

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • stekepanne – sett på høy varme
  • stekeovn – sett på 180 °C 

 


Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?