Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Bananmuffins med valnøtter
Bananmuffins med valnøtter

Bananmuffins med valnøtter

Publisert torsdag 12.mai 2016


Saftige og litt sunnere muffins


Fremgangsmåte


Mos bananer og bland inn nøttesmør til en jevn røre. Ha i ett egg om gangen og smeltet smør/kokosolje/ghee.

Spe i resten av det tørre til det blir en jevn masse og vend inn hakkede valnøtter.

Spre røren i 16 muffinsformer og ha på litt ekstra hakka valnøtter på toppen.

Stek på 175 grader i 15-25 min (de er ferdige når det ikke henger røre igjen på stikke-pinnen)

 

 

Holder seg i kjøleskap opptil en uke.

 

- Oppskriften har vi fått fra Line Trondrud Aanes fra Kitch´n Moss -

Ingredienser


  • 4 modne bananer
  • 4 egg
  • 4ss smør/kokosolje/ghee
  • 30g kokosmel
  • 45g mandelmel
  • 1ss kanel
  • 1ts baking soda/natron
  • 1ts bakepulver
  • 1ts bourbon vaniljepulver
  • 140g nøttesmør (lag enkelt selv eller kjøp ferdig på helsekost)
  • 1 neve hakkede valnøtter
  • 1 klype salt

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?