Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Bananmuffins med valnøtter

Saftige og litt sunnere muffins.


Ingredienser

  • 4 modne bananer
  • 4 egg
  • 4 ss smør/kokosolje/ghee
  • 30 g kokosmel
  • 45 g mandelmel
  • 1 ss kanel
  • 1 ts baking soda/natron
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts bourbon vaniljepulver
  • 140 g nøttesmør (lag enkelt selv eller kjøp ferdig på helsekost)
  • 1 neve hakkede valnøtter
  • 1 klype salt

Fremgangsmåte

Mos bananer og bland inn nøttesmør til en jevn røre. Ha i ett egg om gangen og smeltet smør/kokosolje/ghee.

Spe i resten av det tørre til det blir en jevn masse og vend inn hakkede valnøtter.

Spre røren i 16 muffinsformer og ha på litt ekstra hakka valnøtter på toppen.

Stek på 175 grader i 15-25 min (de er ferdige når det ikke henger røre igjen på stikke-pinnen).


Holder seg i kjøleskap opptil en uke.

 

Oppskriften har vi fått fra Line Trondrud Aanes.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.