Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Bananpannekaker med kokos


Ingredienser

1 BANAN
2 EGG
1 DL MELK
4 SS REVET KOKOS
1 TS REVET SKALL AV EN ØKOLOGISK SITRON
2 SS FULLKORNMEL
SMØR TIL STEKING

 

TIL SERVERING
BANANSKIVER
REVET KOKOS
REVET SJOKOLADE (VALGFRITT)

Fremgangsmåte

Mos bananen. Pisk egg og melk sammen med revet kokos og sitronskall i en bolle. Rør i den mosede bananen og melet til en jevn deig.

Smelt litt smør på en stekepanne. Hell deig på pannen, og stek pannekaken i 2–3 minutter på hver side. Gjenta med resten av deigen.

Server bananpannekakene med friske bananskiver strødd med revet kokos og ev. revet sjokolade.

 

-Oppskriften har vi fått fra Le Creuset-

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.