Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Bananpannekaker med kokos
Bananpannekaker med kokos

Bananpannekaker med kokos

Publisert onsdag 14.juni 2017



Fremgangsmåte


Mos bananen. Pisk egg og melk sammen med revet kokos og sitronskall i en bolle. Rør i den mosede bananen og melet til en jevn deig.

Smelt litt smør på en stekepanne. Hell deig på pannen, og stek pannekaken i 2–3 minutter på hver side. Gjenta med resten av deigen.

Server bananpannekakene med friske bananskiver strødd med revet kokos og ev. revet sjokolade.

 

-Oppskriften har vi fått fra Le Creuset-

Ingredienser

2


1 BANAN
2 EGG
1 DL MELK
4 SS REVET KOKOS
1 TS REVET SKALL AV EN ØKOLOGISK SITRON
2 SS FULLKORNMEL
SMØR TIL STEKING

 

TIL SERVERING
BANANSKIVER
REVET KOKOS
REVET SJOKOLADE (VALGFRITT)

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?