Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Belgisk vaffel
Belgisk vaffel

Belgisk vaffel

Publisert torsdag 19.mars 2020



Fremgangsmåte


  1. Start med å skille eggeplommene og eggehviten.
  2. Bland mel, salt eggeplommer, smeltet smør, melk og vann i en bolle, bland til du får en jevn, fin røre.
  3. Tilsett sukker, vaniljesukker og gjær.
  4. Deretter stivpisker du eggehvitene og vender dette forsiktig inn i røren.
  5. La røren stå og godgjøre seg i 45 minutter.
  6. Vaflene stekes helst i belgisk vaffeljern med litt smør, servers med friske bær og et dryss melis på toppen.

 

Oppskriften har vi fått fra Rosendahl.

Ingredienser


  • 4 egg (eggeplomme og eggehviten skal skilles)
  • 1 ts salt
  • 1,5 dl melk
  • 1,5 dl vann
  • 1 pk tørrgjær
  • 75 g smeltet smør
  • 70 g sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 250 g hvetemel
  • Smør eller olje til steking

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?