Betesalat
med wasabi- og kremostdumplings og nøtte- og ingefærdressing!
Ingredienser
Dressing
- 1 stk ingefær på størrelse med en nøtt.
- 3 ss sitronsaft
- 6 ss grønnsaksbuljong
- 1 ts honning
- 3 ss nøtteolje
Til salaten
- 600 g rød-, gul- og hvitbeter.
- 1 syrlig, grønt eple (Granny Smith)
- 150 g kremost 20%
- 2 ts wasabi paste eller pulver
- 1 bunt med gressløk
- 10 g valnøtter
- Salt, pepper
Fremgangsmåte
- Bland ingrediensene til dressingen godt og smak til med salt og pepper.
- Skrell betene og lag spiraler av dem med SPIRALFIX thickness stage I. Legg de forskjellige betene i separate boller og mariner dem i en tredjedel av dressingen hver.
- Bland kremosten og wasabi godt og lag 12 dumplings ved hjelp av to teskjeer.
- Grovhakk gressløk og valnøtter.
- Skjær eplene til spiraler med SPIRALFIX thickness stage I. Dander eplespiralene sammen med beter og dumplings på tallerkener og strø gressløk og valnøtter over. Dryss det som er igjen av dressingen over.