Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Betesalat
Betesalat

Betesalat

Publisert fredag 12.oktober 2018


med wasabi- og kremostdumplings og nøtte- og ingefærdressing!


Fremgangsmåte


  • Bland ingrediensene til dressingen godt og smak til med salt og pepper.

 

  • Skrell betene og lag spiraler av dem med SPIRALFIX thickness stage I. Legg de forskjellige betene i separate boller og mariner dem i en tredjedel av dressingen hver.

 

  •  Bland kremosten og wasabi godt og lag 12 dumplings ved hjelp av to teskjeer.

 

  • Grovhakk gressløk og valnøtter.

 

  • Skjær eplene til spiraler med SPIRALFIX thickness stage I. Dander eplespiralene sammen med beter og dumplings på tallerkener og strø gressløk og valnøtter over. Dryss det som er igjen av dressingen over.

 

Ingredienser

4


Dressing

  • 1 stk ingefær på størrelse med en nøtt.
  • 3 ss sitronsaft
  • 6 ss grønnsaksbuljong
  • 1 ts honning
  • 3 ss nøtteolje

 

Til salaten

  • 600 g rød-, gul- og hvitbeter.
  • 1 syrlig, grønt eple (Granny Smith)
  • 150 g kremost 20%
  • 2 ts wasabi paste eller pulver
  • 1 bunt med gressløk
  • 10 g valnøtter
  • Salt, pepper

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?