Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Breiflabb- og laksewok

Publisert torsdag 12.mai 2016


Breiflabb- og laksewok med mango og koriander | Tomatisert chilisaus


Fremgangsmåte


Gjør alle ingrediensene klare til woking: Skjær fisk i terninger, kutt grønnsakene i tynne strimler eller
buketter, del cherrytomatene i to, finhakk hele chilien med frø, kutt mango i terninger og grovkutt 

koriander.

 

Sett woken eller stekepannen på platen og skru på full varme. Når det ryker av pannen, er den klar.

 

Ha først i oljen, så fisken. La denne få stekskorpe på begge sider før du tilsetter alle grønnsakene 

bortsett fra cherrytomatene, og gi dette litt tid i woken mens du rører rundt eller kaster det rundt.

 

Tilsett cherrytomater, bokstomater, rød chili, sweet chili-saus og soyasaus. 

Du kan gjerne redusere mengden chili hvis du ikke er så glad i sterk mat.

 

La alt surre i ett minutt og smak til med presset lime og salt.

 

Dryss over mango og koriander til slutt og server med kokt ris eller nudler.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

4


  • 300g laksefilet
  • 400g breiflabbfilet
  • 1 stk løk
  • 2 stk paprika
  • 100g sukkererter
  • 100g cherrytomater
  • 2 ss solsikkeolje
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 stk finhakket rød chili
  • 4 ss sweet chilisaus
  • 2 ss brunt sukker
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss sesamolje
  • 2 stk lime - presset
  • 3 ss cashewnøtter

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften