Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Bresert lammeskank


Ingredienser

  • 4 stk lammeskank
  • 1 boks tomat grovhakket
  • 3 dl rødvin
  • vann så det rekker
  • 1 stk gulrot
  • 1/2 purreløk
  • 3 fedd hvitløk
  • 3 stk laurbærblad
  • 1 ts hel sort pepper
  • 3 kvaster timian

Fremgangsmåte

Grovkutt grønnsakene og fres dem godt i en stor gryte sammen med skankene i noen minutter.

 

Hell over tomatene, rødvin og krydder og dekk skankene med vann. Sett på lokk.

 

Sett gryta i ovnen på 150 grader i ca. 4 timer, eller til kjøttet har løsnet
fra beinet. Har du god tid, kan du øke tiden og gå ned på temperatur.

 

Kok ned kraften til 1/3. Da tykner den og blir en knallgod base til saus.

 

Server skankene med rødvinssaus, bakte rotgrønnsaker og mandepotetpuré.

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.