Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Bresert lammeskank
Bresert lammeskank

Bresert lammeskank

Publisert torsdag 12.mai 2016



Fremgangsmåte


Grovkutt grønnsakene og fres dem godt i en stor gryte sammen med skankene i noen minutter.

 

Hell over tomatene, rødvin og krydder og dekk skankene med vann. Sett på lokk.

 

Sett gryta i ovnen på 150 grader i ca. 4 timer, eller til kjøttet har løsnet
fra beinet. Har du god tid, kan du øke tiden og gå ned på temperatur.

 

Kok ned kraften til 1/3. Da tykner den og blir en knallgod base til saus.

 

Server skankene med rødvinssaus, bakte rotgrønnsaker og mandepotetpuré.

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 4 stk lammeskank
  • 1 boks tomat grovhakket
  • 3 dl rødvin
  • vann så det rekker
  • 1 stk gulrot
  • 1/2 purreløk
  • 3 fedd hvitløk
  • 3 stk laurbærblad
  • 1 ts hel sort pepper
  • 3 kvaster timian

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?