Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Brød med fyll
Brød med fyll

Brød med fyll

Publisert tirsdag 24.mars 2020


Enkelt å ta med på tur!


Fremgangsmåte


Et brød med fyll er enkelt å ta med. Lag det med det du har i kjøleskapet, eller prøv denne lekre varianten med parmaskinke, mozzarella og spinat.

Rør gjæren ut i vannet, og ha i olje, honning og salt. Bland i durummel og hvetemel, og elt deretter deigen til den er smidig. Heves til dobbelt størrelse i ca. 1 time.

Vend spinaten i en panne med litt olje, krydre med salt og pepper. Trykk deigen ut i et rektangel, ca. 1 cm tykk.

Fordel spinaten utover, legg deretter på skinke og små stykker mozzarella. Rull sammen som en rullade, og pensle i skjøtene så fyllet holdes inni. Legg brødet på en bakeplate, og dryss med mel.

Brødet etterheves i 30 min. Stekes ved 250 grader i 5 min, deretter 200 grader i ytterligere 30 min. La brødet avkjøles før du pakker det inn i et rent håndkle.

HUSK! Ta med en god kniv til å skjære opp med.

 

Oppskriften har vi fått fra Rosendahl.

Ingredienser


  • 30 g gjær
  • 6 dl lunkent vann
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss honning
  • 4 ss salt – gjerne flaksalt
  • 5 dl durumhvete
  • 8 dl hvetemel

Fyll:

  • 4 håndfuller spinat
  • 1 ss olje
  • salt og pepper
  • 12 skiver parmaskinke
  • 2 kuler mozzarellaost

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?