Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Brune pinner

Publisert fredag 11.november 2016


Denne oppskriften er av den gode, gamle sorten slik mormor ville lagd dem.


Fremgangsmåte


Sett stekeovnen på 175 °C. Ta frem stekebrett med bakepapir.

Rør smør og sukker godt. Bland i resten av ingrediensene.

Elt deigen og del den i 6 emner. Trill pølser og trykk dem litt flate på stekeplaten.

Pensle med egg, dryss på mandler og sukker.

Stek kakene i ca. 10 minutter midt i ovnen.

Når du har tatt ut kakene, skal du skjære dem i skrå, smale pinner (1,5-2 cm) mens de fortsatt er varme.

- Oppskriften er hentet fra TINE -

 

Se hvordan du lager brune pinner her.

Ingredienser


  • 200 gram smør
  • 200 gram sukker
  • 1 eggeplomme
  • 1 ss lys sirup
  • ½ ts kanel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts natron
  • 300 gram hvetemel

Pensling/topping:

  • 1 egg vispet
  • 1 dl perlesukker
  • 1 dl hakkede mandler

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Mac, kokkekniv m/luftlommer TH-80

    Mac, kokkekniv m/luftlommer TH-80

    Kr 995,-

    Kjøp
  • Rosendahl, grand cru dessertskål 4stk

    Rosendahl, grand cru dessertskål 4stk

    Kampanjeslutt: 23.10.2018

    Veil.pris 249,-

    Kr 124,-

    Kjøp