Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Brune pinner
Brune pinner

Brune pinner

Publisert fredag 11.november 2016


Denne oppskriften er av den gode, gamle sorten slik mormor ville lagd dem.


Fremgangsmåte


Sett stekeovnen på 175 °C. Ta frem stekebrett med bakepapir.

Rør smør og sukker godt. Bland i resten av ingrediensene.

Elt deigen og del den i 6 emner. Trill pølser og trykk dem litt flate på stekeplaten.

Pensle med egg, dryss på mandler og sukker.

Stek kakene i ca. 10 minutter midt i ovnen.

Når du har tatt ut kakene, skal du skjære dem i skrå, smale pinner (1,5-2 cm) mens de fortsatt er varme.

- Oppskriften er hentet fra TINE -

 

Se hvordan du lager brune pinner her.

Ingredienser


  • 200 gram smør
  • 200 gram sukker
  • 1 eggeplomme
  • 1 ss lys sirup
  • ½ ts kanel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts natron
  • 300 gram hvetemel

Pensling/topping:

  • 1 egg vispet
  • 1 dl perlesukker
  • 1 dl hakkede mandler

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?