Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Chai-te i isform
Chai-te i isform

Chai-te i isform

Publisert torsdag 16.april 2020


Det beste fra to verdener – lag din egen te-iskrem!


Fremgangsmåte


For å trekke ut mest smak fra chai-tebladene dine, ha de i en tørr panne over svak varme, og rør forsiktig rundt i et minutt eller to. Pass på at du ikke brenner dem. Vann ut de ristede tebladene i ½ kopp varmt vann for å lage en sterk te. 2/3 av bladene kan kastes, de resterende skal brukes som smakstilsetning. Sett teen til avkjøling.

Pisk fløten til krem, tilsett kondensert melk, teblader og den avkjølte teen. Bland godt sammen og frys over natten.

Server med hakkede peanøtter og pynt med spiselige blomster.

 

Oppskriften har vi fått fra Le Creuset

Ingredienser


  • 5 dl fløte
  • 800 g kondensert melk
  • Chai te (bladinnholdet i 3 teposer eller 3 ss. løse blader)
  • Salte peanøtter og spiselige blomster til pynt

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?