Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Cheddargratinert sei
Cheddargratinert sei

Cheddargratinert sei

Publisert fredag 13.mai 2016


Cheddargratinert sei med bacon og blomkål


Fremgangsmåte


Start med gratineringssausen. Varm opp melken i en kjele, så unngår du at sausen klumper seg. Smelt smør og fres finhakket løk i en annen. Visp inn hvetemel i smøret. Spe den varme melken i smørblandingen litt etter litt under kraftig visping. Til slutt rives osten i sausen. Smak til med litt muskat, salt og pepper.

Del seien i porsjonsstykker, krydre med salt og pepper og legg i en smurt ildfast form.

Kutt blomkålen i små buketter og legg i formen rundt fisken. Krydre med salt og pepper og hell litt olivenolje over. Hvis du vil, kan du forkoke blomkålbukettene litt i vann før du har dem i formen.

Hell ostesausen over fisken og sett formen i ovnen på 200 grader i 15 minutter eller til fisken flaker seg når du trykker lett på den – da er den ferdig.

Server med kokte eller ovnsbakte poteter

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus - 

www.fccircus.com

Ingredienser


  • 800 g seifilet
  • 40 g smør
  • 40 g hvetemel
  • 1/4 løk
  • 5 dl h-melk
  • 100 g cheddarost
  • 1 knivsodd muskat
  • 3 ss gressløk
  • 50 g bacon
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stk blomkål

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?