Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Chorizo-taco
Chorizo-taco

Chorizo-taco

Publisert torsdag 12.mai 2016


Chorizo-taco med maiskrem og bakt løksalat


Fremgangsmåte


Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne.
Hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Kutt pølsen i skiver og stek i en panne med litt matolje.

 

Lag maiskrem og løksalat som i oppskriftene. Legg en spiseskje maiskrem i bunnen av lefsen,
chorizopølse og topp med litt bakt løksalat. Server eventuelt med ulike typer salsa.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 12 mais- eller hvetetortillas
  • 300g chorizopølse
  • 1 porsjon maiskrem
  • 1 porsjon bakt løksalat

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?