Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Chorizo-taco

Publisert torsdag 12.mai 2016


Chorizo-taco med maiskrem og bakt løksalat


Fremgangsmåte


Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne.
Hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Kutt pølsen i skiver og stek i en panne med litt matolje.

 

Lag maiskrem og løksalat som i oppskriftene. Legg en spiseskje maiskrem i bunnen av lefsen,
chorizopølse og topp med litt bakt løksalat. Server eventuelt med ulike typer salsa.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 12 mais- eller hvetetortillas
  • 300g chorizopølse
  • 1 porsjon maiskrem
  • 1 porsjon bakt løksalat

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften