Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Coleslaw

Publisert torsdag 12.oktober 2017



Fremgangsmåte


1. Snitt grønnsakene fint i en foodprosessor eller i en mandolin.

 

2. Bland sammen en dressing av gresk yoghurt, majones, dijonsennep, sitronsaft, sukker, salt og pepper.

 

3. Vend grønnsakene i dressingen, og la coleslawen trekke før servering – minst en time eller to, og gjerne over natten.

 

-Oppskriften har vi fått fra OBH Nordica-

Ingredienser


  • 150 g hvitkål
  • 150 g gulrøtter
  • 100 g rød spisskål
  • 2 ss gresk yoghurt
  • 1 ss majones
  • 1 ts dijonsennep
  • Saften fra ½ sitron
  • ½ ts sukker
  • Salt og pepper

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Le Creuset, slikkepott sort m/trehåndtak

    Le Creuset, slikkepott sort m/trehåndtak

    Kr 189,-

    Kjøp
  • Modern House, mandolin/grønnsakskutter k

    Modern House, mandolin/grønnsakskutter k

    Kr 499,-

    Kjøp
  • Nettsortiment
    OBH, compact fresh foodprocessor

    OBH, compact fresh foodprocessor

    Kr 899,-

    Kjøp
  • Rosti Mepal, margrethe bolle 15cl nordic

    Rosti Mepal, margrethe bolle 15cl nordic

    Kr 79,-

    Kjøp