Curry Salma i tortilla
En enkel og god smårett.
Ingredienser
- 240 g Salma laks
- 1 ts rød currypaste
- 1 ts ingefær
- ½ ts hvitløk
- 1 rødløk
- Saften av ½ sitron
- 4 ss TINE Rømme
- 4 ss agurk i strimler
- 3 vårløk, finkuttet
- (eller 1 purre)
- 1 avokado i strimler
- 4 tacolefser, store
- 4 håndfuller med ruccula
Fremgangsmåte
Kutt Salma laksen i terninger av ca 2 x 2 cm. Kutt ingefær og hvitløk fint, og kutt rødløk i strimler.
Stek Salma laksen i panne med litt olje og tilsett ingefær, hvitløk, currypaste og løk i pannen.
Når laksen er ferdig stekt, kryster du sitronjuicen over. Varm lefsene i aluminiumsfolie i ovnen på 200°C i ca 5 min.
Fordel Salma blandingen og de friske grønnsakene i de 4 lefsene og server.
- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -