Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Curry Salma i tortilla

En enkel og god smårett.


Ingredienser

  • 240 g Salma laks
  • 1 ts rød currypaste
  • 1 ts ingefær
  • ½ ts hvitløk
  • 1 rødløk
  • Saften av ½ sitron
  • 4 ss TINE Rømme
  • 4 ss agurk i strimler
  • 3 vårløk, finkuttet
  • (eller 1 purre)
  • 1 avokado i strimler
  • 4 tacolefser, store
  • 4 håndfuller med ruccula

Fremgangsmåte

Kutt Salma laksen i terninger av ca 2 x 2 cm. Kutt ingefær og hvitløk fint, og kutt rødløk i strimler.

Stek Salma laksen i panne med litt olje og tilsett ingefær, hvitløk, currypaste og løk i pannen.

Når laksen er ferdig stekt, kryster du sitronjuicen over. Varm lefsene i aluminiumsfolie i ovnen på 200°C i ca 5 min.

Fordel Salma blandingen og de friske grønnsakene i de 4 lefsene og server.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.