Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Curry Salma i tortilla
Curry Salma i tortilla

Curry Salma i tortilla

Publisert torsdag 12.mai 2016


En enkel og god smårett.


Fremgangsmåte


Kutt Salma laksen i terninger av ca 2 x 2 cm. Kutt ingefær og hvitløk fint, og kutt rødløk i strimler.

Stek Salma laksen i panne med litt olje og tilsett ingefær, hvitløk, currypaste og løk i pannen.

Når laksen er ferdig stekt, kryster du sitronjuicen over. Varm lefsene i aluminiumsfolie i ovnen på 200°C i ca 5 min.

Fordel Salma blandingen og de friske grønnsakene i de 4 lefsene og server.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 240 g Salma laks
  • 1 ts rød currypaste
  • 1 ts ingefær
  • ½ ts hvitløk
  • 1 rødløk
  • Saften av ½ sitron
  • 4 ss TINE Rømme
  • 4 ss agurk i strimler
  • 3 vårløk, finkuttet
  • (eller 1 purre)
  • 1 avokado i strimler
  • 4 tacolefser, store
  • 4 håndfuller med ruccula

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?