Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
500,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Eggesalat

Publisert tirsdag 15.november 2016


Her får du oppskriften på en fristende og spicy eggesalat.


Fremgangsmåte


Kok egg til hardkokte, ca. 8 minutter. Skyll i kaldt vann. Skrell dem og kutt i terninger. Del 1 egg i båter til pynt.

Rør sammen rømme, majones, chilisaus, sukker, salt, pepper og gressløk. Tilsett eggene og rør inn i blandingen.

Smak til med litt friskpresset sitronsaft. Pynt med egge-båtene på toppen ved servering og gjerne litt salat eller dill.

 

- Oppskriften er hentet fra TINE -

 

Se hvordan du lager eggesalat her. 

Ingredienser


  • 6 hardkokte egg
  • 2 dl lettrømme
  • 1 dl majones
  • 2 ts chilisaus
  • 1/2 ts sukker
  • 1/2 ts salt
  • ¼ ts kvernet pepper
  • 1 bunt finhakket gressløk
  • ½ sitron

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Mac, kokkekniv m/luftlommer TH-80

    Mac, kokkekniv m/luftlommer TH-80

    Kr 995,-

    Kjøp
  • Rosendahl, grand cru glasskål 24 cm

    Rosendahl, grand cru glasskål 24 cm

    Kr 229,-

    Kjøp
  • Rosendahl, grand cru soft dyp tallerken

    Rosendahl, grand cru soft dyp tallerken

    Kr 129,-

    Kjøp