Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Enchilada vegetar

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Enchilada vegetar med aubergine og reddik


Fremgangsmåte


Bak tortillalefser eller kjøp ferdige lefser som du vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Kutt champignon og aubergine i skiver – og stek litt og litt av dem godt pa° hver side i matolje. Tilsett resten av ingrediensene fra oppskriften pa° chili con carne. Ha det meste av fyllet i lefsene, rull sammen og legg etter hverandre i en ildfast form. Hell over resten av fyllet og dryss med ost. Bakes i ovnen pa° 200 °C i 10 min.

 

Ta formen ut av ovnen og legg klatter med guacamole pa° hver lefse, dryss over løk- og koriandersalsa og pynt med noen skiver reddik. 

Ingredienser

4


  • 4 mais- eller hvetetortillas (20-22 cm i diameter)
 
  • 1 porsjon chili con carne
    • men bytt ut kjøttet med champignon og aubergine
  • matolje
 
  • 4 ss koriander- og løksalsa
  • 1 porsjon guacamole
  • 4 reddik i skiver

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften