Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Enchilada vegetar

Enchilada vegetar med aubergine og reddik


Ingredienser

  • 4 mais- eller hvetetortillas (20-22 cm i diameter)
 
  • 1 porsjon chili con carne
    • men bytt ut kjøttet med champignon og aubergine
  • matolje
 
  • 4 ss koriander- og løksalsa
  • 1 porsjon guacamole
  • 4 reddik i skiver

Fremgangsmåte

Bak tortillalefser eller kjøp ferdige lefser som du vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Kutt champignon og aubergine i skiver – og stek litt og litt av dem godt pa° hver side i matolje. Tilsett resten av ingrediensene fra oppskriften pa° chili con carne. Ha det meste av fyllet i lefsene, rull sammen og legg etter hverandre i en ildfast form. Hell over resten av fyllet og dryss med ost. Bakes i ovnen pa° 200 °C i 10 min.

 

Ta formen ut av ovnen og legg klatter med guacamole pa° hver lefse, dryss over løk- og koriandersalsa og pynt med noen skiver reddik. 

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.