Enchilada vegetar
Enchilada vegetar med aubergine og reddik
Ingredienser
- 4 mais- eller hvetetortillas (20-22 cm i diameter)
- 1 porsjon chili con carne
- men bytt ut kjøttet med champignon og aubergine
- matolje
- 4 ss koriander- og løksalsa
- 1 porsjon guacamole
- 4 reddik i skiver
Fremgangsmåte
Bak tortillalefser eller kjøp ferdige lefser som du vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie.
Kutt champignon og aubergine i skiver – og stek litt og litt av dem godt pa° hver side i matolje. Tilsett resten av ingrediensene fra oppskriften pa° chili con carne. Ha det meste av fyllet i lefsene, rull sammen og legg etter hverandre i en ildfast form. Hell over resten av fyllet og dryss med ost. Bakes i ovnen pa° 200 °C i 10 min.
Ta formen ut av ovnen og legg klatter med guacamole pa° hver lefse, dryss over løk- og koriandersalsa og pynt med noen skiver reddik.