Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Enchilada vegetar
Enchilada vegetar

Enchilada vegetar

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Enchilada vegetar med aubergine og reddik


Fremgangsmåte


Bak tortillalefser eller kjøp ferdige lefser som du vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Kutt champignon og aubergine i skiver – og stek litt og litt av dem godt pa° hver side i matolje. Tilsett resten av ingrediensene fra oppskriften pa° chili con carne. Ha det meste av fyllet i lefsene, rull sammen og legg etter hverandre i en ildfast form. Hell over resten av fyllet og dryss med ost. Bakes i ovnen pa° 200 °C i 10 min.

 

Ta formen ut av ovnen og legg klatter med guacamole pa° hver lefse, dryss over løk- og koriandersalsa og pynt med noen skiver reddik. 

Ingredienser

4


  • 4 mais- eller hvetetortillas (20-22 cm i diameter)
 
  • 1 porsjon chili con carne
    • men bytt ut kjøttet med champignon og aubergine
  • matolje
 
  • 4 ss koriander- og løksalsa
  • 1 porsjon guacamole
  • 4 reddik i skiver

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?