Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Enchiladas
Enchiladas

Enchiladas

Publisert torsdag 12.mai 2016


Enchiladas med kjøtt chilimania


Fremgangsmåte


Bak tortillalefser eller kjøp ferdige lefser som du vender i en varm, tørr panne.

 

Stek kjøttdeigen og tilsett chilimania glaze. Legg en god skje kjøttdeig i hver lefse og rull
sammen, men spar litt av kjøttsausen. Legg lefsene i en ildfast form, etter hverandre, og
hell over resten av kjøttsausen.

 

Dryss over revet ost og bak i ovnen på 200 °C i 10 min. Ta ut formen, ha på
striper med tacodressing og dryss over syltede jalapeños, grovhakkede tomater,
vårløk og koriander.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 6 mais- eller hvetetortillas
  • 500g kjøttdeig
  • 2 dl chilimania glaze
  • 200g revet cheddar
  • 4 ss syltede jalapenos
  • 2 tomater
  • 2 vårløk
  • 1 bunt koriander
  • 1 dl syrlig taco-rømmedressing

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?