Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Enkelt og trendy med dipp
Enkelt og trendy med dipp

Enkelt og trendy med dipp

Publisert mandag 23.mars 2020


Serveres som tilbehør eller snacks!


Fremgangsmåte


Tzatziki-dipp:
Bland ca 3 ss tzatziki-dipp med 2 dl kesam og 1 dl gresk yoghurt. Press saften av ½ lime over. Finhakk frisk mynte og ½ eple, riv agurken på rivjern og klem ut så mye væske som du klarer av agurken (væsken skal ikke brukes). Bland mynte, eple og agurk med dippmixen og la stå kjølig i ca 1 time før servering. Nydelig som dipp til mini grissini, chips og grønnsaker.

Pesto-dipp:
Rør sammen 3 dl kesam og 3 ss paprika pesto.
Skvis over saften av en limebåt.

Lag søtpotetfries - nydelig å dippe i både tzatziki-dipp og paprikapesto!

Vask søtpotetene godt. Kutt potetene i strimler som fries. Vend potetstrimlene i olje, dryss over salt, pepper og røkt chilipulver. Legg potetstrimlene på et stekebrett og stek i ovnen på 200 C i ca 40 minutter. Potetene er gyldne og sprø når de er ferdige.

TIPS! Dipp kan også brukes som tilbehør til middagen, som dressing til salater, eller som pålegg på brødskiva.

 

Oppskriftene har vi fått fra Cemo.

Ingredienser


Tzatziki-dipp:

  • Tzatziki-dipmiks
  • Kesam
  • Gresk yoghurt
  • Lime
  • Agurk
  • Eple
  • Mynte

Pesto-dipp

  • Kesam
  • Paprika pesto
  • Lime

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?