Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Eplekake til hverdags
Eplekake til hverdags

Eplekake til hverdags

Publisert fredag 13.mai 2016


En enkel variant av eplekake som du lager på 10 minutt!


Fremgangsmåte


Finn frem:

  • Ingredienser
  • Stekepanne – sett på høy varme
  • Bakepapir
  • Fat

 

Ha sukkeret i stekepannen og la det bli karamell.

Knus kjeksen lett med hendene over karamellen og ha i grovhakkede nøtter.

Rør rundt slik at karamellen får lagt seg som et lag rundt.

Ha alt over på et bakepapir.

Skrell og kutt eplene i tynne båter eller skiver – og legg utover på et fat.

Dryss på kanel, vaniljekesam og nøtte- og kjeksblandingen på toppen.

Skal du legge kaken i glass, kan du fortsette med alt i samme rekkefølge, lagvis.

Server

 

Stek eplene i denne desserten med masse rosmarin, litt smør og sukker – for en ny variant.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus - 

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 4 ss sukker
  • 4 havrekjeks
  • 2 ss hasselnøtter (ev. andre nøtter)
  • 2 røde epler
  • Kaneldryss
  • 1 boks vaniljekesam, ev. Cottage cheese el. yoghurt

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?