Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Fajitas med karibisk pepperbiff
Fajitas med karibisk pepperbiff

Fajitas med karibisk pepperbiff

Publisert mandag 13.mai 2019


Enkelt, men spennende å spise!


Fremgangsmåte


Pepperbiff er en av våre absolutte yndlingsretter fra Karibia. Den saftige pepperbiffen serveres med en krydret saus og garnityr av paprika og gulrøtter. Alt samles i myke fajitawraps som gjør det enkelt og spennende å spise.

 

  • Krydre kjøttstrimlene med salt, pepper, timian, paprika og soyasaus
  • Ha det i en frysepose og knyt igjen. Mariner det i kjøleskapet i et par timer eller over natten for best smak
  • Varm opp buffetgryten ved middels varme og tilsett olivenolje
  • Stek løk, hvitløk, paprika, gulrøtter, vårløk og chili til det har tatt litt farge
  • Legg på en tallerken og sett til siden
  • Ha de marinerte kjøttstrimlene i buffetgryten, tilsett allehånde og brun det hele godt
  • Tilsett de stekte grønnsakene og vend det sammen
  • Tilsett 250 ml oksekjøttsbuljong, og la det småkoke i 25 minutter, eller til kjøttet har blitt mørt
  • Tilsett mer buljong om nødvendig slik at det er nok til saus
  • Varm opp tortillawrapsene som anvist på pakken
  • Server med salsa og sitronskiver

 

Oppskriften har vi fått fra Le Creuset.

Ingredienser

4


  • 1,4 kg indrefilet av okse, skåret i strimler
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts salt
  • 2 ts sort pepper
  • 2 ts tørket timian
  • 1 ts paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 1 halv løk, skåret i tynne skiver
  • 4 fedd finhakket hvitløk
  • ½ rød paprika, skåret i tynne staver
  • ½ grønn paprika, skåret i tynne staver
  • ½ gul paprika, skåret i tynne staver
  • 2 store gulrøtter, skrellede og skåret i skiver
  • 3 vårløk, i skiver
  • 1 scotch bonnet-chili, i skiver – eller 1 rød chili, hvis du ønsker en mildere smak
  • 1 ts malt allehånde
  • 250–325 ml oksebuljong

 

Til servering:

  • 4 mellomstore tortillawraps
  • 100 g salsa
  • 2 sitroner, i skiver

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?