Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Fennikelsalat
Fennikelsalat

Fennikelsalat

Publisert torsdag 11.juni 2020


Passer perfekt til grillet fisk eller kylling!


Fremgangsmåte


Ta av de grønne skuddene ytterst og legg til side. Kutt fennikelen så tynt som mulig, gjerne på en mandolin. Press over saften av en sitron, og skjær av en tommelstor del av det gule skallet (unngå å få med noe av det hvite). Finkutt dette i strimler og bland sammen med resten. Ha i olje og smak til med salt, pepper og sukker. Pynt med skuddene på toppen

Tips! Passer perfekt til grillet fisk eller kylling.

Oppskrift og bilder har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud

Ingredienser


  • 1 medium fennikel
  • 1 sitron
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ts sukker
  • salt og pepper

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?