Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Hjemmelaget burger med coleslaw og bakt potet

Hjemmelaget burger med coleslaw og bakt potet

Publisert torsdag 12.mai 2016


Garantert en favoritt!


Fremgangsmåte


Burger:

Bland sammen ingrediensene forsiktig inn i kjøttdeigen. La hvile litt så småkene får satt seg.

 

Del deigen i 4 og press emnene flate til burgere. Jo tynnere burger, jo kortere tid tar den å steke.

 

Grill burgerne på grill, grillpanne eller bare vanlig stekepanne. 

 

 

Coleslaw: 

Kutt opp grønnsakene i strimler ved hjelp av en mandolin eller julienneskjærer.

 

Bland sammen dressingen.

 

Vend grønnsakene i dressingen, og la coleslawen trekke før servering – minst en time eller to, og gjerne over natten.

 

Bakt potet:

Lager du på grillen eller i stekeovnen må du beregne god tid, ca en time. Dersom du vil spare tid så bruker du Potetbakeren, da bare putter du poteten i posen, posen i mikrobølgeovnen i 4 min, og vips så har du bakt potet.

 

Nyt!

 

Ingredienser

4


 

Burger:

  • 800g kjøttdeig eller karbonadedeig 
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ss persille
  • 2 fedd hvitløk
  • 1\2 finhakket løk

 

Coleslaw

  • 3 stk gulrøtter
  • ¼ stk hodekål
  • 1 dl majones 
  • 1 dl rømme
  • 2 ts sennep
  • 1 ts salt
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ts nykvernet pepper

 

  • 4-8 poteter
  • burgerbrød

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?