Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Fiskekaker i tomatsaus

Fiskekaker i tomatsaus med tørket sopp, oliven og squash


Ingredienser

  • 8 fiskekaker (ferdiglagd el. selvlagd, se s. 179)
  • 30 g tørket sopp (helst steinsopp)
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ss sriracha eller annen sterk chilisaus
  • 2 bokser knuste tomater (ca. 600 g)
  • 50 g sorte oliven
  • 1 bunt basilikum


Squashsalat:

  • 1 gul squash
  • 1 grønn squash
  • 2 chili
  • 1 potte mynte
  • ½ dl olivenolje
  • 1 sitron
  • parmesan
  • olivenolje

Forberedelser

Finn frem:
 
  • ingredienser
  • kaffekopp – ha i tørket sopp og glovarmt vann fra springen
  • food processor med rivjern/rivjern
  • bred stor gryte – sett på middels varme
  • stor stekepanne – sett på middels varme
  • salatbolle
  • fat

Fremgangsmåte

Hell av vannet på soppen, som har stått 2 minutter i varmt vann. Finkutt.

 

Finhakk hvitløk og bland med sopp, sriracha, bokstomater, oliven du knuser lett i hånden,
grovhakket basilikum (spar noen hele blader til pynt). Sett alt på kok i den brede, store
gryten. Reduser til det tykner. Smak til med salt, pepper og litt sukker.

 

Stek fiskekakene med litt olje i stekepannen i ca. 2 ½ minutter på hver side.


Riv squash på rivjern. Press ut litt av vannet med hendene og ha i en salatbolle. Bland med
finhakket chili (uten frø), grovhakket mynte, olivenolje og sitron. Smak til med salt og
pepper.


Smak til sausen og hell over på et fat.

 

Legg fiskekakene i sausen på fatet. Dryss på litt parmesan, olivenolje og noen basilikumblader.
Server med squashsalat.

 

- Oppskrift og bilde har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.