Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Fiskekaker i tomatsaus

Publisert torsdag 12.mai 2016


Fiskekaker i tomatsaus med tørket sopp, oliven og squash


Fremgangsmåte


Hell av vannet på soppen, som har stått 2 minutter i varmt vann. Finkutt.

 

Finhakk hvitløk og bland med sopp, sriracha, bokstomater, oliven du knuser lett i hånden,
grovhakket basilikum (spar noen hele blader til pynt). Sett alt på kok i den brede, store
gryten. Reduser til det tykner. Smak til med salt, pepper og litt sukker.

 

Stek fiskekakene med litt olje i stekepannen i ca. 2 ½ minutter på hver side.


Riv squash på rivjern. Press ut litt av vannet med hendene og ha i en salatbolle. Bland med
finhakket chili (uten frø), grovhakket mynte, olivenolje og sitron. Smak til med salt og
pepper.


Smak til sausen og hell over på et fat.

 

Legg fiskekakene i sausen på fatet. Dryss på litt parmesan, olivenolje og noen basilikumblader.
Server med squashsalat.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

4


  • 8 fiskekaker (ferdiglagd el. selvlagd, se s. 179)
  • 30 g tørket sopp (helst steinsopp)
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ss sriracha eller annen sterk chilisaus
  • 2 bokser knuste tomater (ca. 600 g)
  • 50 g sorte oliven
  • 1 bunt basilikum


Squashsalat:

  • 1 gul squash
  • 1 grønn squash
  • 2 chili
  • 1 potte mynte
  • ½ dl olivenolje
  • 1 sitron
  • parmesan
  • olivenolje

Forberedelser


Finn frem:
 
  • ingredienser
  • kaffekopp – ha i tørket sopp og glovarmt
  • vann fra springen
  • food processor med rivjern/rivjern
  • bred stor gryte – sett på middels varme
  • stor stekepanne – sett på middels varme
  • salatbolle
  • fat

Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften