Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Frisk mandolinsalat

Sunt og godt!


Ingredienser

  • 2 fenikkel
  • 2 ss flytende honning
  • 2 lime, helst økologiske
  • 2 epler
  • 1 sjalottløk
  • 1 bunt dill
  • 50 g saltede mandler
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

Skjær bort toppen og bunnen på fenikkelen. Fjern stokken med et kjeglesnitt i bunnen av hver fenikkel. Skjær de i tynne skiver, gjerne på en mandolin, og legg de i en frysepose. Bland honning med revet limeskall og limesaft. Hell marinaden i posen med fenikkel, og la det marinere i kjøleskapet i ca. 1-2 timer.

Skyll eplene og fjern kjernehuset. Pill løken. Skjær epler og sjalottløk i tynne skiver, gjerne på en mandolin. Avdrypp fenikkelen i en sil, og bland den sammen i en skål med epler, løk og plukket dill. Dryss med hakkede mandler, salt og pepper.

 

 

Oppskriften har vi fått fra Brix Design v/Julie Hey.

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.