Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Frisk mandolinsalat
Frisk mandolinsalat

Frisk mandolinsalat

Publisert fredag 10.mai 2019


Sunt og godt!


Fremgangsmåte


Skjær bort toppen og bunnen på fenikkelen. Fjern stokken med et kjeglesnitt i bunnen av hver fenikkel. Skjær de i tynne skiver, gjerne på en mandolin, og legg de i en frysepose. Bland honning med revet limeskall og limesaft. Hell marinaden i posen med fenikkel, og la det marinere i kjøleskapet i ca. 1-2 timer.

Skyll eplene og fjern kjernehuset. Pill løken. Skjær epler og sjalottløk i tynne skiver, gjerne på en mandolin. Avdrypp fenikkelen i en sil, og bland den sammen i en skål med epler, løk og plukket dill. Dryss med hakkede mandler, salt og pepper.

 

 

Oppskriften har vi fått fra Brix Design v/Julie Hey.

Ingredienser

4


  • 2 fenikkel
  • 2 ss flytende honning
  • 2 lime, helst økologiske
  • 2 epler
  • 1 sjalottløk
  • 1 bunt dill
  • 50 g saltede mandler
  • salt og pepper

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?