Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Frisk taco-salat
Frisk taco-salat

Frisk taco-salat

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Frisk taco-salat med thai-kongereker, pomelo, peanøtter og kokos


Fremgangsmåte


Pill bladene og legg dem 10 min i vann med isbiter, slik at de blir skikkelig sprø. Rist vannet godt av etterpa°.

 

Kok opp thai glaze med grovhakket palmesuk- ker til det er oppløst, og tilsett ristet kokos. Kutt hver reke i tre og stek dem i en panne med litt matolje. Tilsett thai glaze og smak til med salt og pepper.

 

Legg rekene pa° bladene og dryss pa° med resten av ingrediensene. Du kan ogsa° servere alt i ska°ler, slik at gjestene selv kan forsyne seg. 

Ingredienser

4


  • 12 blader betel leaves (hjertesalat eller annen salat)
 
  • 12 kongereker
  • 1 1/2 dl thai glace
  • 1/2 dl palmesukker (eller sukker)
  • 1/2 dl ristet kokos
 
  • 1/2 dl grovhakkede peanøtter
  • 1 finhakket lime med skall
  • 1 pomelo i terninger
  • 1 rød grovhakket chili
  • 1 bit grochakket ingefær
  • 2 fedd grovhakket hvitløk

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?