Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Fristelser i glass
Fristelser i glass

Fristelser i glass

Publisert onsdag 30.august 2017


Tre forfriskende oppskrifter servert i lekre glass


Fremgangsmåte


Jordbær- og bringebærsmoothie (i Future-glass fra Holmegaard)

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til ønsket konsistens.

 

Sprudlene limonade med friske bær (i Perfection champagne-glass fra Holmegaard)

Lag din egen limonade eller kjøp ferdig blandet

Bland dette med kullsyrevann og smak til etter ønsket friskhet

Del grillspyrd i 2 og tre på dine favorittbær

Tips: Frys gjerne grillspydene med bær noen timer før serveringen, så blir det ekstra avkjølende og godt

 

Sitronfromasj (Servert i Perfection cocktailglass fra Holmegaard)

Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i ca 6-7 minutter. Klem ut vann og løs opp gelatinen i kokende vann. Pisk kremen halvstiv, og pisk egg og sukker til eggedosis. Tilsett gjerne litt revet sitronskall i eggedosisen hvis du ønsker det. Hell gelatinen i en tykk stråle i eggedosisen og rør forsiktig samtidig. Vend inn pisket krem og sitronsaft. Fyll fromasj i lekre coctailglass, dekk med plast og sett det kaldt minst et par timer eller over natten. Server fromasjen med sitronskall og et par blader sitronmelisse.

Ingredienser


Jordbær- og bringebærsmoothie 

 

Oppskrift til 2 glass

3 dl eple eller appelsinjuice

400 gram frosne jordbær

400 gram frosne bringebær

2 bananer

Ferske jordbær til pynt

  

Sitronfromasj 

0,5 l vann

4 gelatinplater

3 dl kremfølte

3 egg

1 dl sukker

Saft av 1,5 sitron

Sitronskall

Sitronmelisse til pynt

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?