Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
500,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Fylt svinesnitsel

Publisert torsdag 12.mai 2016



Fremgangsmåte


Grovkutt kantareller, rødløk og rosiner og fres i en varm panne med 2 ss smør i 2
minutter.

 

Bank flatbiffene dobbelt så store. Legg 1 skive blåmuggost toppet med grønnsaksmiksen
på den ene halvdelen av biffen. Strø over grovhakket persille og krydre
med salt og pepper. Brett den andre halvdelen av biffen over og forsegl kjøttstykket
med en cocktailpinne eller tannpirker.

 

Vend snitselen i mel, deretter i sammenpisket egg og til slutt strøkavring.

 

Stek i 2 ss smør i en panne på middels varme i ca. 5–8 minutter på hver side, til
snitselen har fått en gyllen stekeskorpe på begge sider.

 

Server gjerne med gulrot, brokkoli, poteter og en god fløtesaus eller soppsaus.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 600g svin flatbiff
  • 2 stk egg
  • 2 dl hvetemel
  • 2 dl strøkavring
  • 4 ss smør
  • 120g rødløk
  • 8 stk kantarell
  • 1 ss persille
  • 4 ss rosiner
  • 4 skiver blåmuggost (selbublå)
  • god olivenolje

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften