Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Fylt svinesnitsel
Fylt svinesnitsel

Fylt svinesnitsel

Publisert torsdag 12.mai 2016



Fremgangsmåte


Grovkutt kantareller, rødløk og rosiner og fres i en varm panne med 2 ss smør i 2
minutter.

 

Bank flatbiffene dobbelt så store. Legg 1 skive blåmuggost toppet med grønnsaksmiksen
på den ene halvdelen av biffen. Strø over grovhakket persille og krydre
med salt og pepper. Brett den andre halvdelen av biffen over og forsegl kjøttstykket
med en cocktailpinne eller tannpirker.

 

Vend snitselen i mel, deretter i sammenpisket egg og til slutt strøkavring.

 

Stek i 2 ss smør i en panne på middels varme i ca. 5–8 minutter på hver side, til
snitselen har fått en gyllen stekeskorpe på begge sider.

 

Server gjerne med gulrot, brokkoli, poteter og en god fløtesaus eller soppsaus.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 600g svin flatbiff
  • 2 stk egg
  • 2 dl hvetemel
  • 2 dl strøkavring
  • 4 ss smør
  • 120g rødløk
  • 8 stk kantarell
  • 1 ss persille
  • 4 ss rosiner
  • 4 skiver blåmuggost (selbublå)
  • god olivenolje

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?