Fylt svinesnitsel
Ingredienser
- 600g svin flatbiff
- 2 stk egg
- 2 dl hvetemel
- 2 dl strøkavring
- 4 ss smør
- 120g rødløk
- 8 stk kantarell
- 1 ss persille
- 4 ss rosiner
- 4 skiver blåmuggost (selbublå)
- god olivenolje
Fremgangsmåte
Grovkutt kantareller, rødløk og rosiner og fres i en varm panne med 2 ss smør i 2
minutter.
Bank flatbiffene dobbelt så store. Legg 1 skive blåmuggost toppet med grønnsaksmiksen
på den ene halvdelen av biffen. Strø over grovhakket persille og krydre
med salt og pepper. Brett den andre halvdelen av biffen over og forsegl kjøttstykket
med en cocktailpinne eller tannpirker.
Vend snitselen i mel, deretter i sammenpisket egg og til slutt strøkavring.
Stek i 2 ss smør i en panne på middels varme i ca. 5–8 minutter på hver side, til
snitselen har fått en gyllen stekeskorpe på begge sider.
Server gjerne med gulrot, brokkoli, poteter og en god fløtesaus eller soppsaus.
- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -