Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Gelegodis
Gelegodis

Gelegodis

Publisert søndag 27.oktober 2019


Knallgode og lages på 1-2-3!


Fremgangsmåte


Varm sakte opp juicen og sitronsaft i en kjele og tilsett gelatin. Rør til det har løsnet opp (ca 5 minutter). Dette skal ikke koke.

Avkjøl 10 min i kjelen før du har oppi silikonformer eller ildfaste former. Sett i kjøleskapet over natten.

 

Oppskriften har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud.

Ingredienser


  • 1 liter valgfri juice (her har vi brukt mandarin)
  • 2 ss sitronsaft
  • 5 ss gelatin

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?