Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Glutenfrie chocolate chips cookies

Publisert torsdag 12.desember 2019


Disse MÅ du bake til jul!


Fremgangsmåte


Kjør smør og sukker til det blir kremet og luftig. Bland inn 2 egg og spe på med mel. Ha i bakepulver, natron, salt og vanilje extract og bland deigen sammen. Vend til slutt inn sjokoladebiter.

Disse flyter litt utover når de stekes så ta en toppet teskje røre og fordel ut på et stekebrett med bakepapir og stek på 160 grader varmluft i ca 8 min. Avkjøl på rist og oppbevar i kakeboks

 

Oppskriften har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud.

Ingredienser


  • 210 g romtemperert meierismør
  • 100 g brunt sukker
  • 150 g hvitt sukker
  • 50 g lys bakemiks (glutenfri)
  • 180 g havrenel (glutenfritt)
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1/2 ts natron
  • 2 egg
  • 1ts cacas vanilje extract
  • 1 klype salt
  • 2 dl chocolate chip

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften