Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Glutenfrie chocolate chips cookies

Disse MÅ du bake til jul!


Ingredienser

  • 210 g romtemperert meierismør
  • 100 g brunt sukker
  • 150 g hvitt sukker
  • 50 g lys bakemiks (glutenfri)
  • 180 g havrenel (glutenfritt)
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1/2 ts natron
  • 2 egg
  • 1ts cacas vanilje extract
  • 1 klype salt
  • 2 dl chocolate chip

Fremgangsmåte

Kjør smør og sukker til det blir kremet og luftig. Bland inn 2 egg og spe på med mel. Ha i bakepulver, natron, salt og vanilje extract og bland deigen sammen. Vend til slutt inn sjokoladebiter.

Disse flyter litt utover når de stekes så ta en toppet teskje røre og fordel ut på et stekebrett med bakepapir og stek på 160 grader varmluft i ca 8 min. Avkjøl på rist og oppbevar i kakeboks

 

Oppskriften har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud.

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.