Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Gravet laks

Publisert mandag 06.november 2017



Fremgangsmåte


Plukk ut eventuelle bein fra laksen, og bruk deretter en skarp kniv til å lage snitt tvers over skinnet. Pass på å ikke skjære gjennom kjøttet. Bland sukker, salt og pepper, og gni det inn i laksen på kjøttsiden. Strø over den hakkede dillen, og legg laksen i en pose. Legg den deretter med dillsiden ned i en form. Sett formen i kjøleskapet og la laksen ligge i 2-3 døgn. Skrap bort krydderet og legg den ferdig gravede laksen i en tørr form. Den holder ca 3-4 dager i kjøleskap.

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra OBH Nordica-

Ingredienser

6-8


  • 700 g lakseside med skinn
  • 0,5 dl sukker
  • 0,5 dl salt
  • 1 ss hvite og svarte pepperkorn (grovt malt)
  • 1 knippe dill, grovt hakket

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Nettsortiment
    OBH, chef vacuumeringsmaskin

    OBH, chef vacuumeringsmaskin

    Kr 1 399,-

    Kjøp
  • Klubbpris
    Victorinox, fiskefiletkniv fleksibel

    Victorinox, fiskefiletkniv fleksibel

    Kampanjeslutt: 23.06.2018

    VEIL. PRIS 589,-

    Kr 416,-

    Kjøp