Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Grillede grønnsaker med chimichurri
Grillede grønnsaker med chimichurri

Grillede grønnsaker med chimichurri

Publisert torsdag 19.mars 2020


Bruk retten som tilbehør til kjøtt eller fisk, eller spis den som hovedrett.


Fremgangsmåte


Bruk denne lettvinte retten som tilbehør til kjøtt eller fisk, eller spis den som hovedrett. Topp f.eks. med mozzarella eller fetaost for ekstra smak.

Grønt:

Skjær aubergine og squash i skiver. Skjær paprika i båter og del vårløken på langs. Vend grønnsakene forsiktig i olivenolje. Grill grønnsakene på en varm grill eller grillpanne. Krydre med salt.

Chimichurri:

Hakk hvitløk, persille, koriander, oregano og chili fint med vuggekniv. Tilsett eddik og olje, og smak til med salt.

Servering:

Server grillede grønnsaker med chimichurri.

TIPS: Du kan bruke chimichurri som topping på nesten alt – f.eks. grillet kjøtt, fisk, kylling, sopp eller kanskje på en hakkebiff.

 

Oppskriften har vi fått fra Eva Solo.

Ingredienser

4


Grønt:

  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 1 rød paprika
  • 1 bunt vårløk
  • Olivenolje
  • Salt

Chimichurri:

  • 1 fedd hvitløk
  • 1 stor håndfull bredbladet persille
  • 2 store håndfuller koriander
  • 1 liten håndfull oregano
  • ½ - 1 rød chili, uten stilk og frø
  • ½ dl rødvinseddik
  • ½ dl olivenolje
  • Salt

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?