Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Grillet kylling

Publisert torsdag 12.mai 2016


Grillet kylling med klementinsalat


Fremgangsmåte


Bland alle ingrediensene til dippen i en skål.

 


Skrell og kutt klementiner, agurk og løk i tynne skiver. Ha utover et fat. Behold urtene
nesten hele – og legg over.

 


Riv opp kjøttet og skinnet fra den grillede kyllingen. Stek på høy varme i litt matolje til
det blir litt sprøtt. Vend inn halvparten av dippen i kjøttet.

 


Stek tortillalefsene på begge sider i godt med matolje, på høy varme i en stekepanne. Krydre
med maldonsalt og pepper. Legg over på en tallerken.

 


Legg kyllingen på fatet sammen med klementin og agurk. Server lefsene og resten
av garnityret i skåler ved siden av.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

4


  • 1 grillet kylling


Klementinsalat:

  • 8 klementiner
  • 1 agurk
  • 1 løk
  • fersk mynte og koriander (ev. basilikum)
  • 1 hjertesalat
  • 4 tortillalefser el. nanbrød


Hoisindipp:

  • 2 dl hoisinsaus
  • 4 ss soyasaus
  • 4 ss honning
  • 2 ss sesamolje

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • 2 stekepanner
  • tallerken
  • stort fat
  • små skåler

Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Kun på nett
    Flying Culinary Circus, grønnsakskniv

    Flying Culinary Circus, grønnsakskniv

    Kampanjeslutt: 03.02.2018

    Veil.pris 129,-

    Kr 64,-

    Utsolgt i nettbutikk
  • Tefal, expertise stekepanne 24cm

    Tefal, expertise stekepanne 24cm

    Kr 429,-

    Kjøp