Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Grillet kylling
Grillet kylling

Grillet kylling

Publisert torsdag 12.mai 2016


Grillet kylling med klementinsalat


Fremgangsmåte


Bland alle ingrediensene til dippen i en skål.

 


Skrell og kutt klementiner, agurk og løk i tynne skiver. Ha utover et fat. Behold urtene
nesten hele – og legg over.

 


Riv opp kjøttet og skinnet fra den grillede kyllingen. Stek på høy varme i litt matolje til
det blir litt sprøtt. Vend inn halvparten av dippen i kjøttet.

 


Stek tortillalefsene på begge sider i godt med matolje, på høy varme i en stekepanne. Krydre
med maldonsalt og pepper. Legg over på en tallerken.

 


Legg kyllingen på fatet sammen med klementin og agurk. Server lefsene og resten
av garnityret i skåler ved siden av.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 1 grillet kylling


Klementinsalat:

  • 8 klementiner
  • 1 agurk
  • 1 løk
  • fersk mynte og koriander (ev. basilikum)
  • 1 hjertesalat
  • 4 tortillalefser el. nanbrød


Hoisindipp:

  • 2 dl hoisinsaus
  • 4 ss soyasaus
  • 4 ss honning
  • 2 ss sesamolje

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • 2 stekepanner
  • tallerken
  • stort fat
  • små skåler

Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?