Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Grillet laks med vannmelon
Grillet laks med vannmelon

Grillet laks med vannmelon

Publisert torsdag 12.mai 2016


Grillet laks med vannmelon, fetaost, sitron og yoghurt


Fremgangsmåte


Bland alt til harissakrydderet i en skål.

 


Kutt laksefilet i fire porsjoner. Krydre med salt og litt av harissakrydderet. Grill på begge
sider. Kutt vannmelon i skiver og del deretter i fire. Legg også disse på grillen sammen med
laksen. Del sitronene i to – og grill disse også.

 


Hell yoghurten over i en skål med resten av harissakrydderet.

 


Legg de grillede vannmelonskivene på et fat med fisken oppå. Dryss over finkuttet vårløk,
fetaost som du bare knuser lett med hendene, olivenolje, juicen fra de grillede sitronene og
pinjekjerner.

 


Server fisk og vannmelon fra fat med harissa-yoghurt på siden.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 700 g laksefilet
  • ¼ vannmelon
  • 2 sitroner
  • 3 vårløk
  • 150 g fetaost
  • litt olivenolje
  • 2 ss pinjekjerner
  • 2 dl matyoghurt


Harissakrydder:

  • 2 ss olje
  • 1 ts karve
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts malt koriander
  • 1 ts malt paprika
  • 1 ss chili flakes
  • 1 ss fersk mynte

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • grill eller grillpanne – sett på høy varme
  • 2 små arbeidsboller/skåler
  • fat

Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?