Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Grillspyd
Grillspyd

Grillspyd

Publisert torsdag 12.mai 2016


Grillspyd med nakkekotelett og ananas


Fremgangsmåte


Grillspyd:

Kutt kotelettene i strimler og del ananasen i store terninger. 

Tre kjøttet og ananasen på spydene og vend dem i søt chilisaus, litt olje og salt. 

Grill på middels høy varme. Pass på så de ikke svir seg, men bare blir karamelliserte utenpå.

 

Vannmelonsalat:

Kutt cherrytomater i to og vannmelon i terninger. 

Finkutt rødløk, grovkutt mynteblader og strimle sukkererter. 

Bland alt i en stor salatbolle sammen med ruccola.

 

Dressing:

Bland eddik, olivenolje og honning i en liten arbeidsbolle.

Ha bringebær over i bollen og knus lett med en gaffel. 

Dryss over salaten.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


Grillspyd:
  • 2 nakkekoteletter
  • 1 ananas
  • 1 dl søt chilisaus


Vannmelonsalat:

  • ¼ vannmelon
  • 250 g gule cherrytomater
  • 1 rødløk
  • ½ potte mynte
  • 150 g sukkererter
  • ruccola


Dressing:

  • ½ dl hvitvinseddik
  • 4 ss XV olivenolje
  • 2 ss honning
  • 1 kurv friske bringebær

Forberedelser


Finn frem:

  • Ingredienser
  • Grill/ovn med grillelement – sett på høy varme 8/10
  • Stor salatbolle
  • 8 satayspyd – legg i vann i 5 min.
  • Liten arbeidsbolle

Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?