Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Grillspyd

Publisert torsdag 12.mai 2016


Grillspyd med nakkekotelett og ananas


Fremgangsmåte


Grillspyd:

Kutt kotelettene i strimler og del ananasen i store terninger. 

Tre kjøttet og ananasen på spydene og vend dem i søt chilisaus, litt olje og salt. 

Grill på middels høy varme. Pass på så de ikke svir seg, men bare blir karamelliserte utenpå.

 

Vannmelonsalat:

Kutt cherrytomater i to og vannmelon i terninger. 

Finkutt rødløk, grovkutt mynteblader og strimle sukkererter. 

Bland alt i en stor salatbolle sammen med ruccola.

 

Dressing:

Bland eddik, olivenolje og honning i en liten arbeidsbolle.

Ha bringebær over i bollen og knus lett med en gaffel. 

Dryss over salaten.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

Ingredienser

4


Grillspyd:
  • 2 nakkekoteletter
  • 1 ananas
  • 1 dl søt chilisaus


Vannmelonsalat:

  • ¼ vannmelon
  • 250 g gule cherrytomater
  • 1 rødløk
  • ½ potte mynte
  • 150 g sukkererter
  • ruccola


Dressing:

  • ½ dl hvitvinseddik
  • 4 ss XV olivenolje
  • 2 ss honning
  • 1 kurv friske bringebær

Forberedelser


Finn frem:

  • Ingredienser
  • Grill/ovn med grillelement – sett på høy varme 8/10
  • Stor salatbolle
  • 8 satayspyd – legg i vann i 5 min.
  • Liten arbeidsbolle

Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Fiskars, FF+ grønnsakskniv

    Fiskars, FF+ grønnsakskniv

    Kr 269,-

    Utsolgt i nettbutikk
  • Fiskars, FF+ kokkekniv medium

    Fiskars, FF+ kokkekniv medium

    Kr 429,-

    Kjøp
  • Klubbpris
    Rosendahl, grand cru rørebolle 0,6l

    Rosendahl, grand cru rørebolle 0,6l

    Kampanjeslutt: 03.02.2018

    VEIL. PRIS 169,-

    Kr 101,-

    Kjøp