Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Gulrotsuppe med appelsin og koriander

Gulrotsuppe med appelsin og koriander

Publisert lørdag 12.januar 2019



Fremgangsmåte


Surr løken blank med litt olje, og ha i hakket chili, hvitløk, korianderstilker og finrevet ingefær. Skrell og kutt grønnsakene og ha i gryta. Finriv skallet på en appelsin og skvis ut saften, ha i kraft og la småkoke til grønnsakene er møre (ca 30-45min)

Blend med blender eller stavmikser, server med koranderblader, gresskarkjerner og godt brød til, for eksempel verdens beste grytebrød. Nyt!

 

Oppskriften har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud.

Ingredienser


  • 4 store gulrøtter
  • 1/2 flaskegresskar
  • 1 potet (funker også med hvit søtpotet)
  • 1 stor gul løk
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 chili med eller uten frø (kommer an på hvor sterk du vil ha)
  • 1 appelsin
  • 1 tommelstor fersk ingefær
  • finhakket korianderstilker

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?