Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Hellti fresh Salma lakseburger

Publisert mandag 16.mai 2016


Med melon og mozarella


Fremgangsmåte


Kutt Salma laksen i 4 biter og stek i varm panne i olje på den ene siden til den har skiftet farge gjennom 1/3 av stykket. Snu laksen og stek igjen til den har skiftet farge 1/3 på denne siden også.

 

Kutt tomatene, mozarellaen og rødløken i skiver. Bruk bunn og topp på rødløken og kutt i små terninger og bland med balsamicoeddik og olivenolje til vinaigretten. Vend tomatene, vannmelonen og løkringene i vinaigretten. Dander alt i et tårn med vannmelon øverst og nederst. Ha litt vinaigrette over til slutt og pynt med basilikum. 

Ingredienser

4


  • 600 g Salma laks
  • olje til steking (raps, soya eller solsikke)
  • 8 skiver vannmelon
  • 1 bøffel-mozarella
  • 2 tomater
  • 1 rødløk
  • Litt basilikum 

Vinaigrette:

  • 2 ss Balsamico eddik
  • 6 ss Ekstra Virgin olivenolje
  • Bunn og topp av rødløk i terninger 


Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften