Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Hjemmelaget Bæris
Hjemmelaget Bæris

Hjemmelaget Bæris

Publisert torsdag 12.mai 2016


Denne friske og deilige desserten lager du i en fei!


Fremgangsmåte


Ha bærene i en foodprosessor og kjør med blader

Spe på med kokosmelk til ønsket konsistens (la den kjøre litt før du tar i all kokosmelken for da vil bærene smelte litt og kokossmaken vil ikke bli så dominerende).

Bland inn 1/2 ts 100% burbon vaniljepulver.

Spis fort!

Denne oppskriften fungerer også bra med bringebær, banan og mango.

 

Oppskriften har vi fått fra Line Trondrud Aanes fra Kitch´n Moss

Ingredienser

1


  • 200g frosne bær per porsjon (vi har brukt jordbær)
  • Kokosmelk
  • Vaniljepulver

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?