Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Hjemmelaget Rugbrød

Vi hadde ikke takket nei til dette hjemmelagede rugbrødet!


Ingredienser

  • Ca 1,3 kg fin sammalt hvete
  • 200 gram fin sammalt rug
  • 200 gram helkorn hvete (her kan du bytte ut 100 gram helkorn hvete med 100 gram havregryn)
  • 75 gram gjær
  • 2 ts salt
  • 1 dl linfrø
  • 1 dl solsikkekjerner
  • 1 liter vann
  • 1 liter melk eller surmelk
Dette gir 4 brød i 1,5 liters former

Fremgangsmåte

Alt det tørre blandes sammen.

Løs opp gjæren i lunket vann, tilsett deretter resten av vesken sammen med det tørre, og elt deigen i minst 10 minutter.

La deigen heve i totalt 1,5 time, etter ca 45 min slås deigen ned før den hever 45 min igjen.

Hell deigen over i smurte former, stekes på ca 210-220 grader i ca 1 time. 

 

- Oppskrift og bilde har vi fått av Rosendahl -

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.